В нормално време трудно ми достигаше 80градуса,а за 90 да не говоря,ако е на баир и се мъчи колата и както ми се наложи да спусна и паднат градусите.Но тия дни в тези -10 градуса съм карал 25 км извън градско,след това и в града и стрелката и 80 градуса не можа да качи.Нямам кора под двигателя(ако има значение),мисля че термостата ми е отишъл,някой срещал ли е подобен проблем.Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам ли проблем с термостата?
Collapse
X
-
За термостат си колега,сменяй го по-скоро,'щото за ТС-а става кофтиTHERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related
Comment
-
Няма ли да е по-правилно да гледаш градусите на диагностика и там си се изписват реалните градуси на мотора. Стрелката може да те лъже на таблото. Аз в последните студени дни не съм виждал 90 градуса на таблото. Стрелката стои между 90 и лявата черта ( която значи 80, а не 70 градуса). И аз се бях уплашил, че съм за термостат, а го сменях преди година. Също и друго пробвах - запалих колата в студа и наблюдавах градусите. На лаптопа задминаха 50 градуса, а стрелката на таблото не отделяше. С колко градуса беше разминаването не запомних. Според мен - първо диагностика. В други теми беше писано като запалиш колата, да пипаш дебелия маркуч към радиатора , отгоре. Ако стопля плавно - значи термостата ти не затваря добре. Ако изведнъж се стопли, всичко е ОК. Нека и други колеги споделят.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Колега, това първи дизел и първа зима с него ли ти е? Ако досега си карал бензин, нормално е да се стряскаш. Дизелът загрява чувствително по-бавно и държи температура трудно. Ако спускаш по наклон на скорост в студено време, или го оставиш да работи на място, моторът изстива. Нормално е зимата стрелката на температурата да седи между втората чертичка (80 градуса) и средата (90 градуса).
Ако В ДВИЖЕНИЕ падне надолу, тогава вече може да имаш проблем.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
да ,тая зима ми е първа с дизела,до сега все бензинки карах..но не може 25 км да карам извън градско и да ми стои стрелката между 50 и другата черта..трудно дига градоси по наклон надолу на скорост пада градусите,а 90 градуса не съм виждал от хубавото време.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеДа ползвам темата на колегата защото и аз се съмнявам в моя термостат които сменях преди 2г.Това е на извънградско каране а в колата има парно да те утрепа в Сф температурата стига до 90,моля за някакъв съвет
Comment
-
Здравейте нов съм във форума и бих искал да ви се похваля,че вече съм начинаещ алфист.Днес си купих ALFA ROMOE 156 1.8 TS 144 h.p.2001г.Напук на всички хора ,които ми се клеха да не взимам такава кола,много съм доволен от покупката си.Та просто исках да ви питам какви са ви впечатленията от тази кола и по точно този мотор.
Comment
-
Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщениеколега сменяй го навреме че аз карам и дизелова колица и дизела усеща повече термостата в разхода от колкото бензина
Първоначално публикувано от bonc Покажи съобщениеЗдравейте нов съм във форума и бих искал да ви се похваля,че вече съм начинаещ алфист.Днес си купих ALFA ROMOE 156 1.8 TS 144 h.p.2001г.Напук на всички хора ,които ми се клеха да не взимам такава кола,много съм доволен от покупката си.Та просто исках да ви питам какви са ви впечатленията от тази кола и по точно този мотор.
Last edited by grenlould; d.m.y г., 01:11.
Comment
-
И аз така направих и брат ми и няма проблем но се съобразявам от тези коментари че се почва едни спорове и спамене по темите
Comment
Comment